Butiker/Företag

Välkommen till Lerums Centrum!

Shoppa i Lerum

– Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och olika serviceinrättningar.

I Lerums kommun bor över 40 000 människor. I vår kommun finns några av de mest erkända och hållbara turistdestinationerna i Västra Götalandsregionen och det är nära till service och handel. Detta  innebär att det är attraktivt att bo, verka i samt besöka hela kommunen.

Lerums centrum har sedan generationer tillbaka varit en naturlig mötesplats för liv och kommers i Lerums kommun.

Här finns ett rikt utbud av butiker. Små specialbutiker samsas sida vid sida av större kedjor – vilket ger en stor valmöjlighet.

Genom specialerbjudanden, evenemang och inte minst genom att arbeta för en renare, fräschare och tryggare stadsmiljö.

Bland butikerna i Lerums centrum finns vitvaror, färg, bokhandel, konfektion, inredning-presenter, parfymeri, blommor, leksaker, guld, m.m.

Här finns också banker, Systembolag, apotek, fastighetsmäklare, caféer och restauranger.

Alla med mycket hög servicegrad och stort kunnande inom sin bransch.

Lerum centrum är mer än bara butiker. Det är också en vacker plats att besöka.

Passa på att ta en strandpromenad efter Säveån eller kombinera med ett besök på något av de caféer och resturnager som finns, mycket mera än du tror.

Är du sugen på bad eller bio är det till Lerums vattenpalats du skall bege dig.

På Bagges Torg finns även kommunhuset där du har tillgång till medborgarkontoret- KomIn där du kan få information om allt ifrån vandringsleder, badsjöar och föreningar till vem som har hand om kiosken vid Aspevallens fotbollsplan.

Café & Restaurang

Skönhet & Hälsa

Skor & Accessoarer

Kläder

Hemmet

Lek & Hobby

Hemelektronik & Foto

Bank & Post

Mäklare & Försäkringsbolag

Resor & Fritid

Mediaföretag

Fastighetsägare

Matbutiker & Spelbutiker

Vill du ha mer info eller bli medlem?

Kontakta mig

Marianne Sörling