Vinn tre el-cyklar i sommar

Hämta din tävlingskupong i butiker som är anslutna till Lerums Centrumförening. Vid varje köp för minst 300:- i dessa butiker får du en stämpel (köp för 600:- ger två stämplar osv.). När du samlat tio stämplar kan du vara med och tävla om en ny fin el-cykel. Fyll i dina uppgifter och vart i Lerums kommun premiärturen på cykeln går om du vinner. Lägg kortet i den stora gula brevlådan på Bagges torg sista dagen i juni, juli eller augusti. Lycka till.

En jury bestående av representanter från Lerums Centrumförening drar vinnarna som har givit de mest kreativa svaren på utslagsfrågan. Vinnarna presenteras varje månad på vår hemsida och meddelas personligen. Modell på vinstcykel kan variera mellan månaderna, värdet är 19.999:-. Arrangör av tävlingen är Lerums Centrumförening. Juryns beslut kan inte överklagas och ev. vinstskatt betalas av vinnaren.